Glas- en Kozijnbewassing

Uw glas- en kozijn bewassing in Overijssel, Friesland en Flevoland. Altijd schone ramen én kozijnen voor uw woning of bedrijfspand. Hieronder leest u meer over onze werkwijze.

Glas- en kozijnbewassing met het telewash systeem

Bij telescopische glasbewassing maken wij gebruik van een borstel op een uitschuifbare steel.
Het natuurlijke schoonmaakmiddel dat wij gebruiken is gedemineraliseerd puur water (ook wel osmosewater genoemd). Wij wassen uw ramen en kozijnen in en spoelen ze na, waardoor ze nat achter blijven en vervolgens streepvrij en vlekvrij opdrogen. Worden uw ramen en kozijnen voor het eerst sinds lange tijd gewassen, dan dient u er rekening mee te houden dat uw ramen niet geheel vlekvrij zouden kunnen opdrogen. Er bestaat een mogelijkheid dat hier en daar wat spetters achterblijven. De spetters ontstaan door het nalekken van vuil uit de kozijnen. Na een wasbeurt is het vuil uit de kozijnen onttrokken en zal het resultaat mooier zijn dan glas- en kozijnbewassing op de traditionele wijze.

Wij wassen uw ramen en kozijnen tot hoogtes van twaalf meter, middels ons telewash systeem.

Prijsindicatie glas- en kozijn bewassing

Onze tarieven zijn afhankelijk van de omvang en bereikbaarheid van uw woning of bedrijfspand.
prijsopgave is op basis van vrijblijvende offerte.

Wanneer komen wij uw ramen en kozijnen wassen?

Als u akkoord gaat met de offerte wordt u ingepland. Wij laten u weten in welke week de glas- en kozijnbewassing zal plaatsvinden. Een dag van te voren krijgt u bericht dat de glazenwasser langskomt. Wij attenderen u erop dat u de horren eruit haalt, de rolluiken omhoog doet en de ramen sluit. Dan kunnen wij netjes de ramen en kozijnen van uw pand wassen.

Altijd schone ramen

Het telewash systeem dat wij gebruiken geeft het beste resultaat als wij frequent uw ramen en kozijnen wassen. Denk dan aan één keer per acht weken. U heeft dan gegarandeerd het hele jaar door een stralend uitzicht! 

Glas- en kozijn bewassing in de winterperiode

Op dagen met temperaturen rond het vriespunt zullen wij uw ramen en kozijnen wassen.
Bij matige tot strenge vorst zal de glas- en kozijnbewassing niet doorgaan. U krijgt hier netjes bericht van.