Reinigen

Dakgoten reinigen

Schone dakgoten zijn van belang voor de juiste afvoer van hemelwater. In het geval dat  uw dakgoten vol liggen met mos en bladeren, wordt de kans op lekkages aanzienlijk groter. Laat vakkundig uw dakgoten door ons reinigen en verklein de kans op lekkages. 

Houtwerk reinigen

Het houtwerk van uw woning wordt constant blootgesteld aan weersinvloeden, vogel- en insectenontlasting. Door deze invloeden verliest het houtwerk zijn glans en is het eerder aan een schilderbeurt toe. Door regelmatig het houtwerk van uw woning door ons te laten reinigen, verlengt u de levensduur van het schilderwerk en de uitstraling van uw woning.

Kunststof in de was zetten

Met een speciale was brengen wij een beschermlaagje aan op het kunststof van uw woning. Het voordeel van het kunststof in de was zetten is dat het water afstoot en verkleuring tegen gaat. Op deze manier blijft het kunststof er verzorgd uitzien en draagt het positief bij aan de levensduur.

Zonnepanelen reinigen

Uw zonnepanelen worden vervuild door weersinvloeden, vogelontlasting en stof. Dit gaat ten koste van het rendement. Wij maken graag uw zonnepanelen weer voor u schoon.
Schone zonnepanelen dragen bij aan een hoger rendement en een fris aangezicht van uw woning. Wij maken uw zonnepanelen zorgvuldig schoon met ons telewash systeem (osmosewater).